Over Goke en haar missie

Na mijn opleiding fysiotherapie (1994) ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Dordrecht. Al snel kwam ik erachter dat dat niet zo "mijn ding" was en heb ik de overstap gemaakt naar het werken met verstandelijk en lichamelijk gehandicapten. Ik was me ervan bewust dat mijn gevoel vrij sterk ontwikkeld was en dat ik daardoor een mooie band kon creëren met mijn cliënten. Fysiotherapie was heel erg gericht op het effectief oplossen van problemen, ik merkte dat mijn kracht veel meer lag in de affectieve band die ik met cliënten had. Dit was de aanleiding om haptotherapie te gaan studeren.

Begin 2001 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Bavel.

Het werd steeds duidelijker voor mij hoe belangrijk verbinding en contact is in mijn eigen leven, maar ook in dat van anderen. Hoe pijnlijk is het om te ervaren dat je zoveel mooie lieve mensen om je heen hebt en je jezelf toch alleen voelt of het gevoel hebt er niet helemaal bij te horen. Ook ik heb dat helaas ervaren in mijn studententijd, zo ernstig dat ik op een bepaald moment niet eens meer buiten durfde te komen. Maar dat was mijn geheim, er was niemand die ik daarover in vertrouwen nam. Een jarenlange worsteling was het gevolg.

Met de kennis die ik nu heb weet ik dat zo'n jarenlange worsteling helemaal niet nodig hoeft te zijn. Door jarenlange studies heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten in het durven en kunnen bewandelen van hun eigen pad. Zonder de angst er niet meer bij te horen en juist het kunnen ervaren dat wanneer je je eigen pad volgt je juist de mensen om je heen verzamelt die bij jou horen, jou respecteren en houden van hoe jij bent en wat jij doet, met alles wat daarbij hoort. Hoe je je leert verbinden met jou angsten en zo ook met de wereld om je heen. Door het leren herkennen van de signalen van jou lijf en deze serieus te gaan nemen wordt jou leven geen gevangenis of keurslijf meer, maar kun je je leven gaan leiden met een gevoel van vrijheid. Hoe fijn zou dat voelen als dat ook voor je toekomst is.

Mijn missie is om mensen van jongs af aan te leren hoe je jezelf kunt zijn en van je angsten en overtuigingen af te komen die je belemmeren het leven te leiden wat je zo graag zouden willen.


Wat maakt mijn therapie uniek

balans

Op maat gemaakt

Geen enkele persoon is hetzelfde, daarom is ook geen enkele sessie hetzelfde. Ik werk niet met een protocol, maar kijk en bespreek wat je nodig hebt.

relations

Holistische aanpak

Door al de opleidingen die ik door de jaren heen heb gevolgd, ben ik ook echt in staat om op verschillende manieren naar je te kijken. Zo kan ik samen met jou niet alleen het gevoelsleven aanpakken, maar ook je denkwijze. 

laugh

Humor

Het leven is al zo zwaar, veel therapeuten weten dit in hun therapie nog eens te benadrukken. Maar juist door humor te gebruiken en te verweven in de therapie werken we niet alleen aan je probleem, maar zal er zeker ook gelachen worden. En kijken we op een vitaliserende wijze hoe we jou probleem zo snel mogelijk minder zwaar kunnen maken.

Ons team

relax

Goke van Spall

Praktijkhouder, Haptotherapeut en master hypnose practitioner.

Specialisatie: 

Angst en het bepalen

van je eigen pad.

Problemen bij jong volwassenen 

Relatie therapie

Healy

samenmeerjezelf

Mariëtte van Gastel

Haptotherapeut en 

Opsteller van het verlangen

Specialisaties:

Kanker

Trauma

Stress

Burn-out

HSP

Sinds oktober 2021 heb ik met grote vreugde Mariëtte mogen  verwelkomen in mijn praktijk in Bavel

Mariette werkt alleen op Dinsdag

Paul van Gestel

Hypnotherapeut

Specialisatie:

Virtuele maagband

Matrix Methode

Mind Scaping

relations

Bo van Gestel

Administratief medewerkster en VA

wat kan ik je bieden

psychotherapie

Intake gesprek

Wanneer je individueel een afspraak zou willen maken begin ik altijd met een intake gesprek van maximaal 45 minuten waarin ik kijk of jou hulpvraag bij mij en de haptotherapie passen. Van daaruit bepalen we samen welk traject bij je past.

relations

Relatie therapie

Hier is geen intake gesprek voor nodig. Je komt samen met de persoon waarmee je aan een gezonde relatie wil werken. Een sessie duurt 90 minuten

together

Workshop

Meestal geef ik deze samen met een collega. Kijk voor het aanbod op onze site. Mocht je graag een workshop krijgen in een bepaald thema met bv vrienden, familie of collega's dan kunnen wij deze op maat verzorgen

relatietherapie

Een half jaar traject.

Tijdens dit traject ga je met mij een commitment aan van een half jaar. Hierin gaan we heel intensief werken aan jou probleem en deze écht met wortel en al zijn vertakkingen verwijderen. In 6 sessies van 1,5-3 uur waarin jij gegarandeerd een einde maakt aan een oud patroon.