Tarieven & Werkwijze


Ik ben erkend GZ-haptotherapeut, waardoor de meeste verzekeraars een deel van de kosten zullen vergoeden, mits je verzekerd bent voor alternatieve zorg. Kijk hier zelf je polis op na. Hypnotherapie wordt helaas niet vergoed.

Ik begin altijd eerst met een intake gesprek van ongeveer een half uur, waarin ik kijk naar je hulpvraag en waar ik je vragen beantwoord. Aan het eind van de intake bepalen we samen of je hulpvraag inderdaad bij mij en mijn werkwijze past en of wij bij elkaar passen. Hierna bespreken we de volgende stappen en welk soort traject je gaat volgen, we nemen al je gegevens door en maken een planning. Dit duurt ongeveer een kwartier.


Tarieven

psychotherapie

Intake van 30 tot 45 minuten

€62,- 
relax

Individuele sessie van 45 minuten 

€95,- voor 16.00

€99,- na 16.00

relations

Haptonomie voor relaties en hypnose sessie 90 minuten

€190,- voor 16.00

€198,- p.p na 16.00

power

Half jaar/jaar traject

Veelgestelde vragen


Heb ik een verwijzing van mijn huisarts nodig?

Nee, je mag gewoon een afspraak maken, je hoeft niet eerst naar de huisarts

Wordt het vergoed?

Het wordt niet vanuit je basisverzekering vergoed. Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve zorg of beweegzorg dan krijg je een deel per behandeling vergoed. Kijk hier je eigen polisvoorwaarden op na voordat je een afspraak maakt

Wordt dit vanuit mijn eigen risico betaald?

Nee, dit heeft geen enkele invloed op je eigen risico
Zijn er contra-indicaties, waardoor ik de therapie niet zou kunnen volgen?

Zware psychische diagnostieken zijn soms maar niet altijd een contra-indicatie. Voor mij wel zaak dat ik op de hoogte ben. In dat geval behandel ik in samenspraak met je behandelend psycholoog/psychiater en verwacht ik ook volledige vrijheid om contact met je arts op te kunnen nemen.

Ik heb al zo vaak mijn hele levensverhaal moeten vertellen is dat weer nodig?

Nee, dat is niet nodig. Als jij je verhaal niet nog een keer wil vertellen is dat niet nodig. Het kan wel zijn dat ik zal vragen of je patronen waar je nu vanaf wil misschien herkend van vroeger.

Hoeveel sessies heb ik nodig? en hoe vaak?

Als het gaat om haptotherapie kan ik daar nooit een inschatting van maken. Na de intake begin ik meestal met 3 sessies waar niet teveel tijd tussen zit. Dit om je te laten wennen aan mij en de soort therapie. Daarna volgt een evaluatie. Wanneer je gemotiveerd aan de slag gaat met de tools die je meekrijgt zullen de tussen-poses tussen de sessies steeds groter worden.Meer vragen? Neem gerust contact op